Welkom in onze praktijk

Acne Centrum Beek – Centrum Definitief Ontharen is een partner voor mensen met huidproblemen.

Dat het Acne Centrum een partner is voor mensen met acne en overbeharing is alom bekend in Limburg. Het instituut heeft echter veel meer te bieden op het gebied van probleemhuiden.

Er worden goede resultaten geboekt bij de behandeling van:

  • Acne
  • Ontharen (elektrisch, lichtflits)
  • PMU (Permanente Make-Up)
  • Rosacea
  • Pigmentvlekken
  • Donkeren huid
  • Littekens
  • Grove poriën
  • Agening


Acne Centrum Beek – Centrum Definitief Ontharen
biedt meerdere oplossingen om een huidprobleem te behandelen. Het behandelschema is individueel, en wordt door de meeste zorgkostenverzekeraars vergoed (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).

Het instituut wordt gerund door Karin en Asha Lubkemann, beide gespecialiseerd en volledig gediplomeerd.

» Karin Lubkemann is een autoriteit op het gebied van acne en behandeling van overbeharing. Zij is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd schoonheidsspecialist, heeft veel ervaring met acne en ontharen, zij leidt andere schoonheidsspecialisten op voor hun acne- en/of ontharingsdiploma bij diverse scholen/opleidingsinstituten, neemt landelijke examens af en verzorgd de bijscholingen voor collega’s en docenten bij het Kwaliteitscentrum en bij de Anbos.

» Asha Houben-Lubkemann is brow Artist, internationaal opgeleid door de beste masters in de wereld van permanente make-up. Asha streeft naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat, die past bij de persoon: “Een betere versie van jezelf”.

Asha is in 2008 afgestudeerd als all-round schoonheidsspecialiste en kwam er al snel achter dat ze méér wilde. Uiteindelijk is ze in 2013 de basis opleiding permanente make-up gaan volgen bij ecuri cosmetics en heeft ontzettend veel masterclasses gaan volgen bij de beste Masters in de wereld van permanente make-up, o.a. bij: Sviatolav Otchenash, Tunde Mehn, Alexander Sivak, Andrea Toth en ga zo maar door. Door de jarenlange ervaring heeft Asha nu haar eigen techniek geperfectioneerd.

Voor het optimale resultaat neemt ze voor onze cliënten ruim de tijd Voordat er een afspraak gemaakt wordt om echt daadwerkelijk te gaan behandelen, wordt altijd een uitgebreid intake gesprek gehouden. Voor het maken van een intake gesprek kunt U contact met mij opnemen via het nummer: (046) 437 20 27

logo anbos 200

Vergoedingen

Wat wordt er vergoed door de meeste zorgkosten verzekeraars?

Lees meer...

Prijslijst

Bekijk alle prijzen van alle behandelingen die u bij ons kunt krijgen.

Lees meer...