Image

Een gezonde huid begint met een gezonde huid. Om een gezonde huid te behouden en te verbeteren is een doeltreffend professioneel farmaceutisch behandel programma een vereiste.

De meeste producten behandelen alleen de bovenste huidlaag. De beste huidconditie wordt bereikt door levend weefsel te verbeteren en te stimuleren. De image skincare- producten werken op cellulair niveau, zodat fijne lijntjes verminderen, zonbeschadiging vervaagt, pigmentvlekken verminderen en het huidreliëf verfijnd, en hydratatie toeneemt. De producten stimuleren celvernieuwing waardoor de huid er beter en jonger uitziet.

Het Image Skincare-systeem is uitsluitend verkrijgbaar bij gecertificeerde huidspecialisten die professioneel zijn getraind en opgeleid zijn in individuele huidverbetering. Om de gezonde huid te verjongen of te verbeteren stelt men een passende behandeling samen met een omschreven huidverzorgingsplan:
Fase I - dagelijks gebruik van de image producten
Fase II - een serie van klinische peelingbehandlingen
Fase III - maandelings verzorgingprogramma

Afhankelijk van de huidconditie worden er met verschillende peelingen gewerkt;
•    Organic passion Fruit; gevoelige, geïrriteerde huid, ook voor zwangeren
•    Vitamine C / enzyme peeling; rosacea, vochtarme huid, vermoeide huid, acne
•    Glycol/ Retinol; veroudering, acne, grove poriën, rimpels
•    Melkzuur; pigment vlekken, veroudering, rosacea, vochtarme huid
•    Salicyl / Glycol; acne, vette huid, littekens en veroudering
•    Salicyl; acne, vette huid
•    Salicyl / melkzuur / Retinol; veroudering, pigment vlekken, en acne
•    TCA Orange peel; veroudering, zonbeschadiging, pigment vlekken, uitsluitend huidtype I en II.

Wat is een peeling?
Een peeling kan de lagen van de huid opfrissen, op lichten en de celgroei te versnellen. De huid ziet er stralender, beter doorbloed uit, en het vocht en collageen gehalte neemt toe.  Na een uitgebreid intake gesprek wordt gekeken welke peeling voor uw huid het meest geschikt is. Naast een serie van peelingen is het verplicht om met de aangepaste huidverzorgings producten van image thuis te werken.