Lichtflitsontharen

lichtflitsontharen

Lichtflits is een behandelmethode die is gebaseerd op het ontharen door middel van licht. Hierbij wordt door een lamp een zeer krachtige lichtflits uitgestraald. Dit licht wordt omgezet in warmte dat via het pigment van het haar bij de haarwortel komt. Door de warmte wordt het haarzakje vernietigd en het haar zal niet meer teruggroeien. Dit alles gebeurt in een fractie van een seconde, maar is lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de huid te beschermen. Omdat niet alle haren zich in dezelfde groeifase bevinden zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk.

definitief ontharen flitsDe behandelingen vinden plaats om de 5 á 10 weken, afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel. Voor een acceptabel resultaat zijn minimaal tussen de 8 en 12 behandelingen noodzakelijk. Dit kan echter oplopen afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Alvorens er wordt overgegaan tot behandelen, vindt er een uitgebreid anamnese- en intakegesprek plaats (kosteloos). Definitief ontharen met behulp van flitslicht is niet voor iedereen geschikt: grijze, witte en rode haren zijn nooit te behandelen met licht.

Het Centrum Definitief Ontharen beschikt over alle ontharingstechnieken en is in alle methoden gespecialiseerd en gediplomeerd.